no dobra, ale skoro w treści postów (bo ze wtytułach to już zajarzyłem) ja widze wszytkie litery norweskie, portugalskie czy niemieckie, to moze w tresci dziala? Ktos tam pisze, ze dziala, wiec chyba bede tylko w tytulach unikal.
Pozdro
This signature should not have been viewed by young children
Bardzo mnie cieszy, że szlachetni pastafarianie z Ameryki starają się mówić po polsku (btw: jesteś Polakiem, polskiego pochodzenia, czy po prostu umiesz? Jeżeli mogę zapytać oczywiście).
Powiedz mi tylko jedno: widzisz tutaj jakieś krzaki, czy polskie literki?
ZażÃ³łć gęślą jażń włochatą ;-)
Pozdrawiam ;-)
Bardzo mi sie podoba i przydaje sie w dyskusjach z maniakami religijnymi :-)
Zawsze moge powiedziec, kiedy mnie wyklinaja i mowia, ze tylko katolicyzm jest ok "udowodnij mi, ze moja wiara w latajacego potwora spaghetti jest mniej absurdalna niz wiara w jakiegos faceta, co go zabili ale uciekl" :-)
Zaraz sie konczy dyskusja - nikomu sie jeszcze nie udalo :-)
Znikam do kuchni, pozdrowka :-)
Z tego co widzialem, z ortografia nie ma zadnego problemu. Jedyny klopot jaki widze jest ze czasami slowa sa w kolejnosci Polskiej, i w prawdzie to da sie dosic latwo zrozumiec, ale jednak innaczej po angielsku by sie pisalo.
Alpaca wrote: Jedyny klopot jaki widze jest ze czasami slowa sa w kolejnosci Polskiej
Hmm... Dzięki
Powiem Ci w tajemnicy, że Ty masz to samo, tylko w drugą stronę
Wydaje mi się, że jest to kwestia tego, ze starając się mówić w drugim języku każdy z nas myśli jednak w tym, który dla niego jest podstawowym na co dzień
Pocieszasz mnie jednak, ze daje się mnie rozumieć. Tylko że to chyba nie wystarczy na zaliczenie testu